Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет За Чај

Wavy

Сет За Чај Инспирисан травертинском терасом у природи, Вави је сет за чај који ће вам донети јединствено искуство чаја. Иновативне ручке развијене су да удобно стану у ваше руке. Увлачећи шалицу длановима, открит ћете да се отвара попут водене љиљанице и довести вас до тренутка мира.

Име пројекта : Wavy, Име дизајнера : Patricia Sheung Ying Wong, Име клијента : Patricia Wong.

Wavy Сет За Чај

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.