Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Активни Звучник

db60

Активни Звучник Активни звучник дб60 оригинално је дизајниран за кориснике мобилних уређаја. Стил звучника дб60 заснован је на наслеђу и једноставности нордијског дизајнерског језика. Једноставност употребе огледа се у оригиналном облику и минималистичким карактеристикама. Звучник нема тастера, а чист дизајн га чини погодним за уградњу где год је потребан сјајан звук. Дб60 је на граници између кућног аудио и дизајна ентеријера.

Име пројекта : db60, Име дизајнера : DNgroup Design Team, Име клијента : DNgroup.

db60 Активни Звучник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.