Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Активни Звучник

db60

Активни Звучник Активни звучник дб60 оригинално је дизајниран за кориснике мобилних уређаја. Стил звучника дб60 заснован је на наслеђу и једноставности нордијског дизајнерског језика. Једноставност употребе огледа се у оригиналном облику и минималистичким карактеристикама. Звучник нема тастера, а чист дизајн га чини погодним за уградњу где год је потребан сјајан звук. Дб60 је на граници између кућног аудио и дизајна ентеријера.

Име пројекта : db60, Име дизајнера : DNgroup Design Team, Име клијента : DNgroup.

db60 Активни Звучник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.