Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Креативна Преградња

Redefinition

Креативна Преградња Пројектни кратак пројекта био је задржавање планинског контекста, без истицања рустикалних сећања на превладавајуће типологије планинских станова. То је подразумевало велику обнову типичне планинске куће. Све би се израђивало на лицу места, користећи основне материјале метал, борово дрво и минералне агрегате, људски рад и стручност. Главна идеја која је била иза тога је омогућити предметима да стекну употребу и сентименталну вредност након што их власници сматрају корисним и познатим, као и да дизајнирају с обзиром на трансформативну снагу материјала.

Име пројекта : Redefinition, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : BllendDesignOffice.

Redefinition Креативна Преградња

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.