Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Креативна Преградња

Redefinition

Креативна Преградња Пројектни кратак пројекта био је задржавање планинског контекста, без истицања рустикалних сећања на превладавајуће типологије планинских станова. То је подразумевало велику обнову типичне планинске куће. Све би се израђивало на лицу места, користећи основне материјале метал, борово дрво и минералне агрегате, људски рад и стручност. Главна идеја која је била иза тога је омогућити предметима да стекну употребу и сентименталну вредност након што их власници сматрају корисним и познатим, као и да дизајнирају с обзиром на трансформативну снагу материјала.

Име пројекта : Redefinition, Име дизајнера : Helen Brasinika, Име клијента : BllendDesignOffice.

Redefinition Креативна Преградња

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.