Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ташна

Handbags 3D

Ташна Дух Мариела Цалве бренда може дефинисати предлог модерног, женственог и космополитског, једноставног, шик и дизајна, с посебном пажњом у довршетку и детаљима. У свакој од њихових колекција торби и додатака истиче се комбинација органских и архитектонских форми, оплемењена финим материјалима и живим бојама, пружајући тај отисак тако посебан и јединствен. Карактерише га промоција новог стила, где су кожа, платно, неопрен и други пажљиво одабрани квалитетни материјали главни протагонисти.

Име пројекта : Handbags 3D, Име дизајнера : Mariela Calvé, Име клијента : Mariela Calvé.

Handbags 3D Ташна

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.