Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ташна

Handbags 3D

Ташна Дух Мариела Цалве бренда може дефинисати предлог модерног, женственог и космополитског, једноставног, шик и дизајна, с посебном пажњом у довршетку и детаљима. У свакој од њихових колекција торби и додатака истиче се комбинација органских и архитектонских форми, оплемењена финим материјалима и живим бојама, пружајући тај отисак тако посебан и јединствен. Карактерише га промоција новог стила, где су кожа, платно, неопрен и други пажљиво одабрани квалитетни материјали главни протагонисти.

Име пројекта : Handbags 3D, Име дизајнера : Mariela Calvé, Име клијента : Mariela Calvé.

Handbags 3D Ташна

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.