Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прилагодљив Све-У-Једном Пц

BENT

Прилагодљив Све-У-Једном Пц Дизајниран по принципу масовног прилагођавања, испуњава потребе корисника на бољи начин у оквиру ограничења масовне производње. Главни изазов у овом пројекту био је израдити дизајн који би испунио различите потребе четири групе корисника у оквиру ограничења масовне производње. Три главне ставке за прилагођавање дефинисане су и користе се за разликовање производа за ове корисничке групе: 1. дељење екрана2 . подешавање висине екрана3. комбинација тастатуре и калкулатора. Прилагођени секундарни модул екрана приложен је као решење, а јединствена прилагодљива комбинација тастатуре и калкулатора је проп

Име пројекта : BENT, Име дизајнера : Vestel ID Team, Име клијента : Vestel Electronics Co..

BENT Прилагодљив Све-У-Једном Пц

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.