Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Концепт Прилагодљивог Накита

Jewel Box

Концепт Прилагодљивог Накита Јевел Бок је концепт прилагодљивог накита заснован на употреби цигли од играчака попут "лего". Помоћу овог принципа, можете сваки пут да поништите и поништите други драгуљ! Јевел Бок постоји како у конфекцији, тако и у накиту са драгим камењем или накиту за писту. Као отворени концепт, развој Јевел Бок-а никада неће завршити: можемо наставити да стварамо нове форме и користимо нове материјале. Јевел Бок омогућава да се за сваку сезону израде пресвлаке са бојама и узорцима пратећи моду одеће.

Име пројекта : Jewel Box, Име дизајнера : Anne Dumont, Име клијента : Anne Dumont.

Jewel Box Концепт Прилагодљивог Накита

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.