Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Концепт Прилагодљивог Накита

Jewel Box

Концепт Прилагодљивог Накита Јевел Бок је концепт прилагодљивог накита заснован на употреби цигли од играчака попут "лего". Помоћу овог принципа, можете сваки пут да поништите и поништите други драгуљ! Јевел Бок постоји како у конфекцији, тако и у накиту са драгим камењем или накиту за писту. Као отворени концепт, развој Јевел Бок-а никада неће завршити: можемо наставити да стварамо нове форме и користимо нове материјале. Јевел Бок омогућава да се за сваку сезону израде пресвлаке са бојама и узорцима пратећи моду одеће.

Име пројекта : Jewel Box, Име дизајнера : Anne Dumont, Име клијента : Anne Dumont.

Jewel Box Концепт Прилагодљивог Накита

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.