Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Унутрашњи Простор

Chua chu kang house

Унутрашњи Простор Акупунктурна тачка ове куће била је спајање затвореног простора у потпуно нови визуални тишина. Радећи то враћа се одређени историјски и сирови шарм да би се заклонила празнина у кући. Нови смештај се завршава изненађењем ентеријера у унутрашњости; сува и мокра кухиња у оквиру кухиње и трпезарија у кухињи. Животни простор такође је прекинут импресивним уметничким нападом који је убрзо постао лично кућиште електричног ожичења. Да би употпунили свеукупни нагласак, потребне су кришке топле светлости да се мрље на свим зидовима у боји.

Име пројекта : Chua chu kang house, Име дизајнера : Don Lin, Име клијента : DSOD.

Chua chu kang house Унутрашњи Простор

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.