Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултипод

Hive

Мултипод Пањ је кошница од 315 степени отворене вертикалне летвице, сачињена од седам сегмената радијуса од 45 степени. Напредните у дизајну, а притом задржавате функционалност и изазовите постојећи облик намештаја. Иновативни концепт заснован је на сфери, симплистичког облика, иако драматичног у присуству. Пањ ће пружити визуелни утицај у било којем простору који заузима. Футуро-Виртуосо

Име пројекта : Hive, Име дизајнера : Clive Walters, Име клијента : Senator Specialist Products.

Hive Мултипод

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.