Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Мултипод

Hive

Мултипод Пањ је кошница од 315 степени отворене вертикалне летвице, сачињена од седам сегмената радијуса од 45 степени. Напредните у дизајну, а притом задржавате функционалност и изазовите постојећи облик намештаја. Иновативни концепт заснован је на сфери, симплистичког облика, иако драматичног у присуству. Пањ ће пружити визуелни утицај у било којем простору који заузима. Футуро-Виртуосо

Име пројекта : Hive, Име дизајнера : Clive Walters, Име клијента : Senator Specialist Products.

Hive Мултипод

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.