Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Конзола

Mabrada

Конзола Јединствена конзола направљена од обојеног дрвета са каменом обрадом, на којој се налази стара аутентична брусилица за кафу која сеже у османско доба. Репродукован је и исклесан јордански хладњак за кафу (Мабрада) који стоји као једна од ногу на супротној страни конзоле на којој се налази брусилица, стварајући фасцинантан комад за предсобље или дневни боравак.

Име пројекта : Mabrada , Име дизајнера : May Khoury, Име клијента : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Конзола

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.