Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Визуелна Уметност

Loving Nature

Визуелна Уметност Вољети природу пројекат је уметничких дела који алудирају на љубав и поштовање природе, према свему живом бићу. На свакој слици Габриела Делгадо посебан нагласак ставља на боју, бирајући пажљиво елементе који се стапају са хармонијом како би се постигла бујна, али једноставна завршница. Истраживање и њена истинска љубав према дизајну даје му интуитивну способност стварања живих делова у боји са тачканским елементима у распону од фантастичног до домишљатог. Њена култура и лична искуства обликују композиције у јединствене визуелне наративе, што ће свакако улепшати сваку атмосферу природом и ведрином.

Име пројекта : Loving Nature, Име дизајнера : Gabriela Delgado, Име клијента : GD Studio C.A.

Loving Nature Визуелна Уметност

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.