Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Конзола

Qadem Hooks

Конзола Кадем Хоокс је уметничко дело са функцијом конзоле инспирисану природом. Састоји се од различитих обојених старих кукица које су кориштене заједно с Кадемом (старо дрвено мушко седло) за превоз пшенице из једног села у друго. Куке су причвршћене на стару даску за пшеницу, као подлога и завршене са стакленом плочом на врху.

Име пројекта : Qadem Hooks, Име дизајнера : May Khoury, Име клијента : Badr Adduja.

Qadem Hooks Конзола

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.