Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Конзола

Qadem Hooks

Конзола Кадем Хоокс је уметничко дело са функцијом конзоле инспирисану природом. Састоји се од различитих обојених старих кукица које су кориштене заједно с Кадемом (старо дрвено мушко седло) за превоз пшенице из једног села у друго. Куке су причвршћене на стару даску за пшеницу, као подлога и завршене са стакленом плочом на врху.

Име пројекта : Qadem Hooks, Име дизајнера : May Khoury, Име клијента : Badr Adduja.

Qadem Hooks Конзола

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.