Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Магазин

Going/Coming

Магазин На основу идеје о одласцима и доласцима, овај часопис за часопис подијељен је у два дијела: Одлазак / долазак. Идете о европским градовима, искуствима путовања и саветима за одлазак у иностранство. У свако издање садржи пасош славне личности. Пасош „Републике путника“ има личне податке о тој особи и њихов разговор. Долазим само због идеје да се најбоље од путовања враћа кући. Говори о украшавању дома, кувању, активностима с породицом и члановима да боље уживамо у свом дому.

Име пројекта : Going/Coming, Име дизајнера : Catarina Jordão, Име клијента : .

Going/Coming Магазин

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.