Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Барска Столица

Barcycling Chair

Барска Столица Барциклирање је барска столица која је дизајнирана спортским тематским просторима. Привлачи пажњу сликом динамике на столици у бару, захваљујући седлу бицикла и педали за бицикле. Стварање костура од полиуретана и горњег дела седишта прекривеног ручним шивањем коже . Док мекоћа полиуретанске, природне коже и квалитета шава симболизирају трајност. Као што је стандардна столица у бару такав положај стопала не може се променити, барциклирање омогућава променљиво седење уз држање папучица на разним локацијама. То омогућава дуже и угодније држање седење.

Име пројекта : Barcycling Chair, Име дизајнера : Ayhan Güneri, Име клијента : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Барска Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.