Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Позорница За Свадбени Пријем

Depiction

Позорница За Свадбени Пријем Дивно дизајниран сет за свадбени дом. Гранд авенуе дочекује госта на тепиху од меког белог крзна. Осјећање суштине града Рима кроз капију, римске стубове, статуу, округло сједало у стилу тиаре и огромну "Фонтана-ди-треви". Звук текуће воде ствара умирујућу музику у позадини док поздравља тек ожењене. Ниједна особа из тима никада није чула или видела стварну структуру и даље добија 100% приказ оригиналне структуре, што је заслужно да се свака ствар направи за само 20 дана.

Име пројекта : Depiction, Име дизајнера : Arundhati Subodh Sathe, Име клијента : Victrans Engineers.

Depiction Позорница За Свадбени Пријем

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.