Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Позорница За Свадбени Пријем

Depiction

Позорница За Свадбени Пријем Дивно дизајниран сет за свадбени дом. Гранд авенуе дочекује госта на тепиху од меког белог крзна. Осјећање суштине града Рима кроз капију, римске стубове, статуу, округло сједало у стилу тиаре и огромну "Фонтана-ди-треви". Звук текуће воде ствара умирујућу музику у позадини док поздравља тек ожењене. Ниједна особа из тима никада није чула или видела стварну структуру и даље добија 100% приказ оригиналне структуре, што је заслужно да се свака ствар направи за само 20 дана.

Име пројекта : Depiction, Име дизајнера : Arundhati Subodh Sathe, Име клијента : Victrans Engineers.

Depiction Позорница За Свадбени Пријем

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.