Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

SEREL Purity

Умиваоник Умиваоник Серел Пурити заузима своје место у купатилима својим јединственим и невероватним обликом посуда. Општи приступ дизајнирању отвора за отпадне воде који је невидљив. Овај приступ утиче на дизајн тако важно и узрокује да се развију сложени детаљи. Са овим приступом умиваоник Серел Пурити изгледа чисто, глатко, елегантно и у потпуном складу општег интегритета дизајна. Умиваоник СЕРЕЛ Пурити, који има доминацију меких форми, позива корисника у футуризам.

Име пројекта : SEREL Purity, Име дизајнера : SEREL Seramic Factory, Име клијента : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Умиваоник

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.