Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Напредни Превоз

Fiaker 2.0

Напредни Превоз У многим градовима традиционалне туре аутобусима долазе са великим проблемом у виду коњских смећа. Као први суштински услов, Фиакер 2.0 решава загађење улица које настају аутобусом у градовима. Даље је развијен специфичан дизајн кочије на коњу, пратећи класичне кабине у њиховој формалној естетици, иако имају сопствену модерну и модерну форму. Изазов је представити савремени и еколошки концепт, и даље преносећи типичан осећај путовања туриста. Главни циљ је да иновативним дизајном учине туристичке излете привлачнијим клијентима.

Име пројекта : Fiaker 2.0, Име дизајнера : Michael Hofbauer, Име клијента : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Напредни Превоз

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.