Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прибор За Јело За Децу

Nyx

Прибор За Јело За Децу Колаборативни дизајн има неограничене границе и био је извор овог пројекта. Ник Кидс прибор за јело је јединствена сарадња 10-годишњег дечака Елије Робинеау-а и талентованог дизајнера Алека Петунина. Као деца имамо дивне снове, али као одрасли, научили смо да постављамо границе и границе стварном свету. Разиграна колекција посуђа, развијена под футуристичким брендом ИОРБ ДЕСИГН, такође је добила врло јединствено својство омогућава потпуни дизајн по мери. Корисник може сам одабрати свој узорак, боју и облик, пружајући му осећај припадности.

Име пројекта : Nyx, Име дизајнера : Alex Petunin & Elijah Robineau, Име клијента : YORB DESIGN.

Nyx Прибор За Јело За Децу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.