Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прибор За Јело За Децу

Nyx

Прибор За Јело За Децу Колаборативни дизајн има неограничене границе и био је извор овог пројекта. Ник Кидс прибор за јело је јединствена сарадња 10-годишњег дечака Елије Робинеау-а и талентованог дизајнера Алека Петунина. Као деца имамо дивне снове, али као одрасли, научили смо да постављамо границе и границе стварном свету. Разиграна колекција посуђа, развијена под футуристичким брендом ИОРБ ДЕСИГН, такође је добила врло јединствено својство омогућава потпуни дизајн по мери. Корисник може сам одабрати свој узорак, боју и облик, пружајући му осећај припадности.

Име пројекта : Nyx, Име дизајнера : Alex Petunin & Elijah Robineau, Име клијента : YORB DESIGN.

Nyx Прибор За Јело За Децу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.