Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паметна Наруквица

June by Netatmo

Паметна Наруквица ЈУНЕ је тренерска наруквица за заштиту од сунца. То је прва наруквица која мери излагање сунцу. Повезана је са пратећом апликацијом на корисничком паметном телефону, која саветује жене када и како свакодневно заштитити своју кожу од утицаја сунца. ЈУНЕ и његова пратећа апликација нуде нови ведрину на сунцу. Јуни прате УВ интензитет у реалном времену и укупно излагање сунцу који током дана апсорбује корисничка кожа. Направљен од француског дизајнера накита Цамилле Тоупет у духу дијаманата са блиставим странама, ЈУНЕ се може носити као наруквица или као брош.

Име пројекта : June by Netatmo, Име дизајнера : Netatmo, Име клијента : .

June by Netatmo Паметна Наруквица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.