Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паметна Наруквица

June by Netatmo

Паметна Наруквица ЈУНЕ је тренерска наруквица за заштиту од сунца. То је прва наруквица која мери излагање сунцу. Повезана је са пратећом апликацијом на корисничком паметном телефону, која саветује жене када и како свакодневно заштитити своју кожу од утицаја сунца. ЈУНЕ и његова пратећа апликација нуде нови ведрину на сунцу. Јуни прате УВ интензитет у реалном времену и укупно излагање сунцу који током дана апсорбује корисничка кожа. Направљен од француског дизајнера накита Цамилле Тоупет у духу дијаманата са блиставим странама, ЈУНЕ се може носити као наруквица или као брош.

Име пројекта : June by Netatmo, Име дизајнера : Netatmo, Име клијента : .

June by Netatmo Паметна Наруквица

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.