Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вишенаменске Штаке

Lazarus

Вишенаменске Штаке једноставна, могућа неелектрична радна снага, заиста дизајнирана за социјалну интеракцију и рехабилитацију инвалида. Због тога што није неспретан, савршено имитира процес ходања обичне особе. Као пример, увек померајте руку са друге стране ногу. нога инвалид са тим може се пењати степеницама јер може распоредити штапове. Такође се штапови могу трансформисати у савршену столицу. Ако не, Лазар товори канте. Као медицинска машина, Лазарус је ефикасан јер се корисник може постепено и аутоматски рехабилитирати у нормалној друштвеној интеракцији, а не престати радити за рехабилитацију

Име пројекта : Lazarus, Име дизајнера : Sung-Hyeon Yoo, Име клијента : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Вишенаменске Штаке

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.