Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Блуетоотх Ручни Сат

Knotch

Блуетоотх Ручни Сат Људи прегледавају своје телефоне више од 150 пута дневно. Паметни сатови дизајнирани данас су само још један мобилни уређај унутар самог сата. „Кнотцх“ компаније Акира Самсон Десигн је паметан сат који кориснику омогућава примање обавештења / пропуштене обавештења из Блуетоотх везе са телефоном и давање повратних информација о вибрацијама како би људи ређе проверили свој телефон. „Кнотцх“ има добру видљивост и прилагођен кориснички интерфејс. „Кнотцх“ је економичан сат, па млади који желе да прате модне трендове и напредну технологију могу то лако да приуште.

Име пројекта : Knotch, Име дизајнера : Akira Deng, Samson So, Име клијента : Akira Samson Design.

Knotch Блуетоотх Ручни Сат

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.