Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто, Трестирка, Постоље

Trifold

Сто, Трестирка, Постоље Облик Трифолда информисан је комбинацијом трокутастих површина и јединственим редоследом прегиба. Има минималистички, али сложен и скулптурални дизајн, из сваког угла открива јединствену композицију. Дизајн се може прилагодити различитим потребама, а да не угрози његов структурни интегритет. Трифолд је приказ дигиталних метода израде и употребе нових производних технологија, попут роботике. Процес производње је развијен у сарадњи са роботском компанијом за производњу, која је специјализована за савијање метала са 6-осним роботима.

Име пројекта : Trifold, Име дизајнера : Max Hauser, Име клијента : .

Trifold Сто, Трестирка, Постоље

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.