Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто, Трестирка, Постоље

Trifold

Сто, Трестирка, Постоље Облик Трифолда информисан је комбинацијом трокутастих површина и јединственим редоследом прегиба. Има минималистички, али сложен и скулптурални дизајн, из сваког угла открива јединствену композицију. Дизајн се може прилагодити различитим потребама, а да не угрози његов структурни интегритет. Трифолд је приказ дигиталних метода израде и употребе нових производних технологија, попут роботике. Процес производње је развијен у сарадњи са роботском компанијом за производњу, која је специјализована за савијање метала са 6-осним роботима.

Име пројекта : Trifold, Име дизајнера : Max Hauser, Име клијента : .

Trifold Сто, Трестирка, Постоље

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.