Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Инвалидска Колица

Ancer Dynamic

Инвалидска Колица Анцер, подлога за спречавање инвалидских колица, фокусира се не само на флуидност својих покрета, већ и на удобност пацијента, посебно оних који га користе током дужег временског периода. Иновативни дизајн, заједно са динамичним ваздушним јастуком уграђеним у јастук седишта и ротирајућом ручицом, разликују га од обичног колица. Уз пуно уложеног труда, дизајн инвалидских колица је довршен и доказано помаже у спречавању провала. Решење и принципи дизајна заснивају се на резултатима прикупљеним од корисника инвалидских колица, што доводи до аутентичног корисничког искуства.

Име пројекта : Ancer Dynamic, Име дизајнера : Ran Zhou, Име клијента : Northeastern University.

Ancer Dynamic Инвалидска Колица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.