Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Инвалидска Колица

Ancer Dynamic

Инвалидска Колица Анцер, подлога за спречавање инвалидских колица, фокусира се не само на флуидност својих покрета, већ и на удобност пацијента, посебно оних који га користе током дужег временског периода. Иновативни дизајн, заједно са динамичним ваздушним јастуком уграђеним у јастук седишта и ротирајућом ручицом, разликују га од обичног колица. Уз пуно уложеног труда, дизајн инвалидских колица је довршен и доказано помаже у спречавању провала. Решење и принципи дизајна заснивају се на резултатима прикупљеним од корисника инвалидских колица, што доводи до аутентичног корисничког искуства.

Име пројекта : Ancer Dynamic, Име дизајнера : Ran Zhou, Име клијента : Northeastern University.

Ancer Dynamic Инвалидска Колица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.