Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Веб Локација

Travel

Веб Локација Дизајн је користио минималистички стил, како не би оптеретио корисничко искуство непотребним информацијама. Такође је веома тешко користити минималистички стил у индустрији путовања јер паралелно са једноставним и јасним дизајном корисник мора добити потпуне информације о свом путовању и то није лако комбиновати.

Име пројекта : Travel , Име дизајнера : Saltanat Tashibayeva, Име клијента : Saltanat Tashibayeva.

Travel  Веб Локација

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.