Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
За Несметано Ћаскање

USB Speaker and Mic

За Несметано Ћаскање ДИКСИКС УСБ звучник и микрофон дизајнирани су тако да раде. Микрофон је идеалан за разговор без руку преко интернета, микрофон је окренут према вама како бисте јасно пренијели свој глас примаоцу и звучник ће глас пренијети од особе са којом комуницирате.

Име пројекта : USB Speaker and Mic, Име дизајнера : Yen Lau, Име клијента : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic За Несметано Ћаскање

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.