Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
За Несметано Ћаскање

USB Speaker and Mic

За Несметано Ћаскање ДИКСИКС УСБ звучник и микрофон дизајнирани су тако да раде. Микрофон је идеалан за разговор без руку преко интернета, микрофон је окренут према вама како бисте јасно пренијели свој глас примаоцу и звучник ће глас пренијети од особе са којом комуницирате.

Име пројекта : USB Speaker and Mic, Име дизајнера : Yen Lau, Име клијента : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic За Несметано Ћаскање

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.