Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продајни Уред

Chongqing Mountain and City Sales Office

Продајни Уред „Планина“ је главна тема овог продајног уреда, који је инспирисан географском позадином Цхонгкинга. Узорак сивих мермера на поду формира се у трокутастом облику; а на зидовима са карактеристичним зидовима и пријемним шалтерима неправилног облика има пуно необичних и оштрих углова и углова који демонстрирају концепт „планине“. Поред тога, степенице које повезују подове дизајниране су као пролаз кроз пећину. У међувремену, ЛЕД расвете су обешене са плафона, имитирајући призор кише у долини и представљају природан осећај, како би ублажили цео утисак.

Име пројекта : Chongqing Mountain and City Sales Office, Име дизајнера : Ajax Law, Име клијента : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Продајни Уред

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.