Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Сигнализације Бицикла

Reggal Originals

Систем Сигнализације Бицикла Реггал Оригиналс је прототип сигналног концепта који помаже бициклистима да покажу своју усмерену намјеру другим аутомобилистима. Прототип је дизајниран на начин који аутомобилисти могу да виде са свих страна. Производ се може постићи на два начина: предњи и задњи. Најважније од свега је да мора бити интегрисан у јединствени систем. При томе производ мора имати врхунски осећај који се беспрекорно уклапа у бицикл без икаквих предмета. Предња сигнална светла креирају се помоћу ЛЕД светла која ће лепо седети у жлебовима металног прстена.

Име пројекта : Reggal Originals, Име дизајнера : Tay Meng Kiat Nicholas, Име клијента : .

Reggal Originals Систем Сигнализације Бицикла

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.