Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Сигнализације Бицикла

Reggal Originals

Систем Сигнализације Бицикла Реггал Оригиналс је прототип сигналног концепта који помаже бициклистима да покажу своју усмерену намјеру другим аутомобилистима. Прототип је дизајниран на начин који аутомобилисти могу да виде са свих страна. Производ се може постићи на два начина: предњи и задњи. Најважније од свега је да мора бити интегрисан у јединствени систем. При томе производ мора имати врхунски осећај који се беспрекорно уклапа у бицикл без икаквих предмета. Предња сигнална светла креирају се помоћу ЛЕД светла која ће лепо седети у жлебовима металног прстена.

Име пројекта : Reggal Originals, Име дизајнера : Tay Meng Kiat Nicholas, Име клијента : .

Reggal Originals Систем Сигнализације Бицикла

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.