Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Истраживачко Брендирање

Pain and Suffering

Истраживачко Брендирање Овај дизајн истражује патњу у различитим слојевима: филозофском, друштвеном, медицинском и научном. Из мог личног становишта да патња и бол долазе у многим лицима и облицима, филозофским и научним, изабрао сам хуманизацију патње и боли као своју основу. Проучавао сам аналогије између симбиотске природе и симбиотске у људским односима и из овог истраживања створио сам ликове који визуелно представљају симбиотске односе између патње и патње и између бола и онога који пати у боли. Овај дизајн је експеримент и гледалац је предмет.

Име пројекта : Pain and Suffering, Име дизајнера : Sharon Webber-Zvik, Име клијента : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Истраживачко Брендирање

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.