Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пословница Банке

DBS HQ

Пословница Банке Ален интернационални сажетак био је примена најновијих банкарских технологија како би се побољшало и побољшало искуство пословања у клијентима у њиховој новој пословници са седиштем у торњу финансијског центра Марина Баи, Сингапур. Резултирајући дизајн малопродајне банке користи интерактивни дигитални зид добродошлице, осетљив на кретање, брзе сервисне станице за брзе трансакције и уградњу јединица за помоћ телима у полу-приватне конзултантске јединице. Подружница такође обухвата аудиторијум од 300 места и први телевизијски студио у Цханнел-Невс Азији. Посебни салони за врата

Име пројекта : DBS HQ, Име дизајнера : Allen International, Име клијента : allen international.

DBS HQ Пословница Банке

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.