Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тахографски Програмер

Optimo

Тахографски Програмер Оптимо је револуционарни производ са екраном осетљивим на додир за програмирање и калибрацију свих дигиталних тахографа намењених комерцијалним возилима. Фокусирајући се на брзину и једноставност употребе, Оптимо комбинује бежичну комуникацију, податке о апликацији производа и мноштво различитих сензорских веза у преносни уређај за употребу у кабини и радионици. Дизајниран за оптималну ергономију и флексибилно позиционирање, његов интерфејс вођен задацима и иновативни хардвер драстично побољшавају искуство корисника и узимају тахографске програме у будућност.

Име пројекта : Optimo, Име дизајнера : LA Design , Име клијента : Stoneridge.

Optimo Тахографски Програмер

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.