Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Излог, Малопродаја, Књижара

World Kids Books

Излог, Малопродаја, Књижара Инспирисан од стране локалне компаније да створи одрживу, потпуно оперативну књижару на малом трагу, РЕД БОКС ИД је користио концепт 'отворене књиге' за дизајнирање потпуно новог малопродајног искуства које подржава локалну заједницу. Смештен у Ванцоуверу у Канади, Ворлд Кидс Боокс је први салон, малопродаја књижара, а трећа веб продавница. Одважни контраст, симетрија, ритам и пуштање боја привлаче људе и стварају динамичан и забаван простор. Одличан је пример како се пословна идеја може побољшати дизајном ентеријера.

Име пројекта : World Kids Books, Име дизајнера : Maria Drugoveiko, Име клијента : World Kids Books.

World Kids Books Излог, Малопродаја, Књижара

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.