Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Електричне Утичнице

Easy Socket

Дизајн Електричне Утичнице Основа ове ствари чине особе са инвалидитетом, старији, привремени инвалиди, али и здрави људи. Међутим, моја циљна публика била је она којој недостају руке, руке, прсти или особе са привременим инвалидитетом, наиме они који не могу нормално да користе ( класична) утичница и утикач. Овај дизајн утичнице у уређај који би моја циљна публика могла лако користити користећи лакат, ивицу руку, ножне прсте, пете, руку као ове моје циљне публике. Покушао сам да направим „универзални Дизајн".

Име пројекта : Easy Socket, Име дизајнера : Akin Kayiket, Име клијента : .

Easy Socket Дизајн Електричне Утичнице

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.