Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Питцх + Ролл + Гпс Уређај

Trail Ranger

Питцх + Ролл + Гпс Уређај Зашто су мапе стаза равне када стазе нису? Први у свету концепт, Траил Рангер омогућава вам да снимите углове успона, спуштања и котрљања свог теренског возила на ГПС мапи и делите их са осталим колегама широм света. На основу наше АКСИЗ-мапе платформе, Траил Рангер вам такође даје прилагођено упозорење о превртању када се ваша опрема превише опасно нагне. Сада покажите свету бесмислене углове које сте освојили! Јер ваш свет није раван! За више детаља о Траил Рангер-у и преузимање као иПхоне / иПад апликације посетите: хттп://пуцкерфацторс.цом/траилрангер

Име пројекта : Trail Ranger, Име дизајнера : Anjan Cariappa M M, Име клијента : Muckati SDD.

Trail Ranger Питцх + Ролл + Гпс Уређај

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.