Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Славина

Amphora

Славина Серија Амфора дизајнирана је за повезивање прошлости и будућности и даје прилику да се искусе основни и функционални облици древних времена. Није било лако као данас направити приступачну воду из нашег живота тих дана. Необични облик славине долази из векова пре данас, али је њен уложак за уштеду воде донео сутра. Ретро славина дизајнирана од уличних фонтана древних времена и уноси естетику у ваше купаонице.

Име пројекта : Amphora, Име дизајнера : E.C.A. Design Team, Име клијента : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Славина

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.