Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Славина

Amphora

Славина Серија Амфора дизајнирана је за повезивање прошлости и будућности и даје прилику да се искусе основни и функционални облици древних времена. Није било лако као данас направити приступачну воду из нашег живота тих дана. Необични облик славине долази из векова пре данас, али је њен уложак за уштеду воде донео сутра. Ретро славина дизајнирана од уличних фонтана древних времена и уноси естетику у ваше купаонице.

Име пројекта : Amphora, Име дизајнера : E.C.A. Design Team, Име клијента : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Славина

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.