Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

Angle

Умиваоник У свету постоји пуно умиваоника одличног дизајна. Али ми нудимо да ову ствар сагледамо из новог угла. Желимо да пружимо прилику да уживамо у процесу коришћења судопера и сакријемо тако потребне, али не-естетске детаље као рупу за одвод. „Угао“ је лаконски дизајн, у којем су осмишљени сви детаљи за удобан начин употребе и чишћења. Током коришћења не опажате отвор за одвод, све изгледа као да је вода једноставно нестала. Овај ефекат повезан са оптичком илузијом постиже се посебним положајем површина судопера.

Име пројекта : Angle, Име дизајнера : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Име клијента : ARCHITIME design group.

Angle Умиваоник

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.