Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

Angle

Умиваоник У свету постоји пуно умиваоника одличног дизајна. Али ми нудимо да ову ствар сагледамо из новог угла. Желимо да пружимо прилику да уживамо у процесу коришћења судопера и сакријемо тако потребне, али не-естетске детаље као рупу за одвод. „Угао“ је лаконски дизајн, у којем су осмишљени сви детаљи за удобан начин употребе и чишћења. Током коришћења не опажате отвор за одвод, све изгледа као да је вода једноставно нестала. Овај ефекат повезан са оптичком илузијом постиже се посебним положајем површина судопера.

Име пројекта : Angle, Име дизајнера : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Име клијента : ARCHITIME design group.

Angle Умиваоник

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.