Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Умиваоник

Angle

Умиваоник У свету постоји пуно умиваоника одличног дизајна. Али ми нудимо да ову ствар сагледамо из новог угла. Желимо да пружимо прилику да уживамо у процесу коришћења судопера и сакријемо тако потребне, али не-естетске детаље као рупу за одвод. „Угао“ је лаконски дизајн, у којем су осмишљени сви детаљи за удобан начин употребе и чишћења. Током коришћења не опажате отвор за одвод, све изгледа као да је вода једноставно нестала. Овај ефекат повезан са оптичком илузијом постиже се посебним положајем површина судопера.

Име пројекта : Angle, Име дизајнера : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Име клијента : ARCHITIME design group.

Angle Умиваоник

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.